• Sponsoren

Zwemles

Zwemles

Als zwemvereniging bieden wij het zwem-ABC aan voor beginnende zwemmers/kinderen. Nederland is een echt water land en we zoeken dit water dan ook graag op. Daarom vinden wij het van groot belang dat kinderen goed leren zwemmen.

Wij bieden het zwem ABC aan wat bestaat uit de nationale zwemdiploma’s A, B en C. Een compleet zwem-ABC geeft aan dat je echte vrienden bent met het water. Bij ons kan je al vanaf de leeftijd van 4 jaar beginnen met zwemlessen.

Er wordt twee keer in de week 25 minuten zwemles aangeboden. De tijdstippen waarop wij zwemles geven zijn:

  • Woensdag van 17:30 uur tot 18:30 uur
  • Zondag van 09:00 uur tot 10:00 uur

De kosten van het zwemles zijn €30,50 per maand (uitgezonderd van de maanden juli en augustus i.v.m. de zomerstop). Meer informatie over de kosten en de betalingen hiervan zijn te vinden op de pagina contributie.

Mocht je na het zwem-ABC nog meer diploma’s willen halen, dat kan! Wij bieden na het zwem-ABC nog de zwemvaardigheidsdiploma’s 1, 2 en 3 aan. Wil je deze diploma’s behalen dan dien je wel de diploma’s A, B en C te hebben. Daarnaast moet je nog een trainingsuur bij de afdeling recreanten of waterpolo mee zwemmen.

Zwemvaardigheid wordt gegeven op iedere woensdag van 18:30 uur tot 19:15 uur.

Wil je je aanmelden voor zwemles? Dat kan door een mail te sturen naar zwemles@zpcdeinktvis.nl  Vermeld hierbij de volgende gegevens: naam, geboortedatum, adres en telefoonnummer. Je mag ook altijd langs komen tijdens 1 van de aangegeven zwemles momenten.

Reacties gesloten