Zwemvaardigheid

Het zwemseizoen is inmiddels voor de meeste van ons weer afgesloten, zo ook voor de zwemvaardigheid. Dinsdag 14 juni j.l. hebben een aantal kinderen weer een zwemvaardigheidsdiploma behaald. Suus Brunke, Sam Kleve, Justin Rakers en Thijn Rakers hebben hun zwemvaardigheid 1 diploma gehaald, Bram Strobos heeft zijn zwemvaardigheid 2 diploma gehaald en Anna Durville en Victor Jager hebben hun zwemvaardigheid 3 diploma gehaald.

Allemaal nogmaals gefeliciteerd… Super Gedaan!

Woensdag 22 Juni was dan ook de laatste les van dit seizoen en tijdens deze les mochten de ouders meezwemmen, zodat ook zij eens konden ervaren wat hun kinderen zoal moeten kunnen om zwemvaardig te worden. Dit was een erg leuke les waarbij de kinderen hun ouders goed hebben geholpen een aantal vaardigheden onder de knie te krijgen en waarbij de ouders ook erg enthousiast mee hebben gedaan. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar.
Wij willen jullie een heel prettige vakantie wensen, veel zwemplezier deze zomer en we hopen jullie allemaal weer te zien op woensdag 31 Augustus!

unnamed

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten

  • Sponsoren