Z&PC de Inktvis 75 jaar

Op zaterdag 17 september werd gevierd dat Z&PC de Inktvis 75 jaar bestaat. Dit feest voor jong en oud begon ‘s middags in het zwembad en eindigde met een gezellig feest in de Tibbe. 

Speciaal voor de gelegenheid had de organisatie een 30 meter lange stormbaan geregeld. Gelukkig was er al vroeg begonnen met het opbouwen, want dit 300 kg zwaar wegend speelattribuut was niet gemakkelijk neer te zetten. Vanaf 1 uur waren de leden welkom in het zwembad. Daar waren diverse spelletjes te doen. Zo konden de kinderen schat duiken, de grote Inktvis bedwingen, lopen over het water of net als een hamster in een bal over het water rennen.

Zoals je bij een sport vereniging zou verwachten waren er ook een aantal wedstrijd elementen. Zo konden de kinderen de hele dag een tijd neerzetten bij het hamsterbal rennen, was er een glijbaan race en kon er ook een snelle tijd neergezet worden op de stormbaan. Voor de snelste drie kinderen waren er ook leuke prijzen te winnen.

Om 5 uur kwam het zwemfestijn tot een einde. Moe gestreden ging iedereen naar huis om zich op te frissen en klaar te maken voor het feest in de avond. Vanaf 8 uur stond de DJ klaar in de Tibbe om er een spetterend feest van te maken. De voorzitter heeft nog even stil gestaan bij het feit dat we van geluk mogen spreken dat wij als vereniging de kans hebben al 75 jaar te bestaan. Daarnaast is er ook nog op een passende wijze stil gestaan bij het feit dat Tina Jonkers, na 25 jaar vrijwilliger te zijn geweest, heeft besloten het stokje over te dragen.

Uiteindelijk werd er nog tot de laat door gedanst en hopen we jullie allemaal weer te mogen verwelkom over 5 jaar! Op onze facebook pagina is nog een filmpje geplaatst waarmee jullie kunnen nagenieten van deze gezellige dag.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten

  • Sponsoren