• Sponsoren

Zwemles

Leren zwemmen is in ons waterrijke land van levensbelang. Wij wonen niet alleen in de buurt van water, maar we zoeken het water ook graag op. Daarom is het een must dat kinderen al op jonge leeftijd leren zwemmen. De basis van leren zwemmen is het Zwem-ABC, een paspoort voor een leven lang zwem- en waterplezier.

Het zwem ABC bestaat uit drie Nationale zwemdiploma’s: A, B en C. De zwemdiploma’s A en B zijn daarin waardevolle tussenstapjes, maar wie het complete Zwem-ABC op zak heeft is pas een échte vriend van het water geworden. Een kind met het Zwem-ABC op zak doet met veel plezier mee aan alle mogelijke activiteiten in en om het water.

Vanaf de leeftijd van 4 jaar kunnen kinderen bij Z&PC de Inktvis beginnen met zwemlessen. Voor deze zwemlessen hanteren wij de eisen die het Nationaal Platform Zwembaden heeft gesteld aan het Zwem-ABC. Deze eisen kun je hier vinden.

Wil je je zoon of dochter aanmelden voor zwemlessen? Dat kan door hem of haar in te schrijven onder vermelding van naam, geboortedatum, adres en telefoonnummers via ons contactformulier. Een inschrijving kan vanaf de 4de verjaardag.

Op dit moment geven wij op onderstaande dagen en tijdstippen zwemlessen, de kinderen zwemmen beide dagen 25 minuten per keer:

  •                 Woensdag van 17:30 tot 18:30
  •                 Zondag van 09:00 tot 10:00

Reacties gesloten