Nieuwjaarsreceptie

Op 3 januari vond de nieuwjaarsreceptie plaats. Voor de receptie begon kon er met het gehele gezin worden vrij gezwommen. Na het zwemmen kon er in de kantine kon een nieuwjaarsrolletje worden gegeten en ging de receptie van start. Onze voorzitter nam in zijn speech de hoogte- en dieptepunten van het jaar 2016 voor Z&PC de inktvis door en blikte ook vooruit op het nieuwe jaar.

Daarna was het tijd om de prestatiebekers uit te reiken, dit wordt elk jaar gedaan op de nieuwjaarsreceptie. Er worden punten behaald door het behalen van een eerste tot derde plaats, limieten, clubrecords en persoonlijke records. In de inktspatten met clubrecords (uitgereikt aan het einde van de receptie) zijn de behaalde punten van elke wedstrijdzwemmer zichtbaar. Bij de waterpolo wordt een ander puntensysteem gehanteerd, degene met het hoogste percentage aanwezigheid wint. De prestatiebekers werden uitgereikt door de voorzitter en wethouder José van Schie van de gemeente Hoogezand-Sappemeer.

Winnaars waterpolo < 13 jaar:
1. Thijs Vonk
2. Niek van Voorthuizen
3. Stian Boer

Winnaars waterpolo < 11 jaar:
1. Milas Tuzla
2. Demir Tuzla
3. Richard Weersing

Winnaars recreanten:
1. Anna Durville
2. Julia Leeuwenburgh
3. Jessica Broekman en Joyce Broekman

Winnaars selectie:
1. Annemarijn Damhoff
2. Chaira Scholte
3. Quinten Brouwer von Gonzenbach

Na de prijsuitreiking van de prestatiebeker werd de vrijwilliger van het jaar benoemd. Lees hiervoor ‘’Wist je dat…’’, verderop in de nieuwsbrief.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten

  • Sponsoren