• Sponsoren

Bestuur

Mijn naam is René Damhoff en ik ben sinds maart 2014 de voorzitter van Z&PC De Inktvis. Ik voel me verantwoordelijk voor alle taken die het bestuur op zich heeft genomen en streef naar een goede organisatie en communicatie binnen De Inktvis. Daarnaast geef ik leiding aan de vergaderingen en vertegenwoordig ik De Inktvis buiten de vereniging. Heb je vragen of opmerkingen, complimenten of klachten neem dan contact met me op via voorzitter@zpcdeinktvis.nl of bel met 06-10093412.
Mijn naam is Marcel Scholte. Ik woon in De Groeve. Ik ben getrouwd en samen hebben we 4 kinderen (samengesteld gezin) waarvan Chaïra Scholte & Chayenne Battjes bij de selectie zwemmen. Ik ben werkzaam in Veendam. Mijn hobby’s zijn voetbal (passief), muziek luisteren, concerten bezoeken en in de tuin aan het werk zijn. Mijn favoriete voetbalclub is Feyenoord en mijn favoriete band is U2. Vanaf 12 juli 2016 ben ik de secretaris van Z&PC De Inktvis.
Als secretaris ben ik bereikbaar op: secretaris@zpcdeinktvis.nl.
Wil je liever telefonisch contact opnemen, bel dan 050-4038027
Mijn naam is André van der Wal. Ik ben de penningmeester van De Inktvis. Ik zit in het bestuur en ben verantwoordelijk voor de financiën. Ik betaal namens de vereniging de rekeningen en zorg er ook voor dat de contributies worden betaald. Als je een vraag of opmerking hebt op financieel gebied dan kun je me bereiken via penningmeester@zpcdeinktvis.nl. Voor dringende zaken kun je me bellen op 06-14707714.
Mijn naam is Walter Bodenstaff en ben algemeen bestuurslid. Tevens ben ik voorzitter voor de technische commissie. De technische commissie houdt zich bezig met de trainers, ploegleiders, officials en het organiseren van trainingen, de wedstrijden en de thuiswedstrijden. Als je vragen of opmerkingen hebt over deze zaken kun je me bereiken via w.bodenstaff@home.nl. Voor dringende zaken ben ik bereikbaar via 06-29245288.
Mijn naam Frank Guibal en ik ben sinds 1989 lid van Z&PC De Inktvis. Na jaren wedstrijden te hebben gezwommen ben ik mij gaan inzetten als vrijwilliger van De Inktvis. Sinds maart 2014 ben ik algemeen bestuurslid en ben ik aanspreekpunt binnen het bestuur voor de activiteitencommissie. Als er vragen of opmerkingen zijn kun je mailen naar: guibal.f@gmail.com
Mijn naam is Peter Kingma en ik ben van ca.1973 tot 1989 lid van Z&PC De Inktvis geweest. Eerst jaren aan wedstrijdzwemmen gedaan en in 1977 begonnen met waterpolo (speler/keeper) tot 1989 (gestopt i.v.m. werk en verhuizing). In 2004 ben ik weer begonnen met het waterpolo en in 2009 als trainer/coach voor de jeugd/pupillen. Sinds april 2013 ben ik algemeen bestuurslid t.a.v. Waterpolo. Als er vragen of opmerkingen zijn kun je mailen naar peter.kingma@home.nl
Mijn naam is Esther van der Werff en zit in het bestuur van de vereniging en doe ik ook de ledenadministratie.
Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik ben trampolinetrainster en sta ook af en toe aan het bad om de trainingen van de recreanten en selectie te verzorgen.
Voor mijn hobby maak ik turnpakjes en lees ik graag. Ook wandel ik graag met mijn hond.

Reacties gesloten