Uitnodiging “De Pinquin 1-uursestafette” op zaterdag 30 maart 2019

Beste zwemvrienden,

Op zaterdag 30 maart zal voor de 23e keer “de Pinquin 1-uursestafette” worden georganiseerd in Hoogezand. Via dit bericht willen we jullie allen uitnodigen teams in te schrijven voor deze gezellige dag.

Als je alle documenten die je nodig hebt voor de inschrijving wil ontvangen, vragen we je een e-mail te sturen naar uursestafette@depinquin.nl. Hieronder kun je wel de volledige uitnodiging lezen.

De afbeelding van het 1-uursestafette 2019 logo is als afbeelding aan dit bericht toegevoegd. Dit logo komt ook op het 1-uursestafette T-shirt te staan.
Mochten jullie nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het e-mailadres uursestafette@depinquin.nl.

We hopen een aanmelding van jullie te mogen ontvangen!

Met vriendelijke groet,
Z&PC De Inktvis & Dorpsraad Zuidbroek

Organisatiecommissie De Pinquin 1-uursestafette

Downloaden (PDF, 164KB)


Downloaden (PDF, 875KB)

Nieuws

8 months ago

11stedentocht Z&PC de Inktvis
De start!!

8 months ago

11steden Z&PC de Inktvis

8 months ago
De Inktvis Hoogezand-Sappemeer zwemt tegen kanker in Sneek

Wekenlange sportieve voorbereiding voor de deelnemers van Z&PC De Inktvis. Helaas kwam vanmiddag het bericht dat de zwemmers niet mogen deelnemen aan de 11-stedenzwemtocht wegens een te slechte ... See more

Zes leden van zwem- en poloclub De Inktvis Hoogezand-Sappemeer zwemmen zaterdag bij de 11stedenzwemtocht in Sneek twee kilometer gesponsord mee.

10 months ago

Afgelopen zaterdag en zondag een geslaagd Regio B Zomerkampioenschap met plezier en trots georganiseerd door Z&PC De Inktvis in Hoogezand. Met 260 zwemmers en 1.065 individuele starts een evenement ... See more

10 months ago
Active Swimwear

Active Swimwear heeft weer een fijn weekend achter de rug bij de B-Kampioenschappen in Hoogezand.

Wij bedanken De Inktvis voor de geboden gastvrijheid en de zwemmers voor hun aankopen en de ... See more

10 months ago

Meisjes junioren zilver op de 4 x 100 wisselslag! Gefeliciteerd Guusje, Amelina, Elisa en Iris.

(Foto met toestemming)

10 months ago
Livetiming - KNZB Regio Noord

De startlijsten voor de regionale zomerkampioenschappen staan online

Op deze pagina staan de wedstrijden die door de regio worden georganiseerd en waar livetiming beschikbaar is (geweest):   Regionale zomer B-kamipoenschappen 2018 Regionale Miniorenfinales Regionale ... See more

« 2 of 2 »

Inktspatten 2.0 – de 11-steden Zwemtocht

Het afgelopen jaar heeft een groep zwemmers van Z&PC de Inktvis zich bezig gehouden de sponsor actie van Maarten van der Weijden. Maarten van der Weijden heeft in dat weekend meer dan 160 kilometer gezwommen van de 11-stedentocht met als doel om zo veel mogelijk geld op te halen voor 11 onderzoeken naar Kanker.  De zwemmers van Z&PC de Inktvis hebben hem hierbij geholpen en zouden als steun in Sneek 2 kilometer met Maarten mee zwemmen. Ben jij ook benieuwd hoe zij dit jaar doorgekomen zijn en hoe ze zich ingezet hebben? Lees dan nu onze Intkspatten 2.0 over hun jaar.